Webbhotell Start

Vårt minsta webbhotellspaket innehåller allt ett företaget behöver för hemsida och e-post. Ingen startavgift och 1st domännamn ingår. 

 • 10 GB utrymme

 • Fri trafik

 • Ingen startavgift!

 • GRATIS 1st domännamn

 • Välj Linux eller Windows

 • Obegränsat med domännamn

 • Obegränsat med e-postkonton

 • 1st MySQL, 100 MB

 
 • 1st domännamn 0kr. Startavgift 0kr.

  Med webbhotell från Speedcom får du allt det här:

  • Ingen startavgift och domännamn ingår
  • Kostnadsfri professionell support på telefon och e-post
  • Egen kontaktperson - kostnadsfri rådgivning
  • Trygghet med 10 år i branschen och ca 8000 företagskunder

  Speedcom webbmail. Marknadsledande webbmail med en massa funktioner.

  Speedcom webmail

  Med Speedcoms webbmail är du hela tiden i framkant. Vi utvecklar vår webbmail löpande och lägger till funktioner som är bra för dig som kund. Senast tillagda funktioner är t ex automatisk uppdatering av inkorgen och avancerad adressbok.

  Speedcom kontrollpanel. Administrera ditt konto direkt i webbläsaren.

  Speedcom kontrollpanel

  Med en vanlig webbläsare loggar du in på Speedcoms kontrollpanel och kan enkelt administrera ditt konto. T ex kan du lägga till, ändra och ta bort e-postanvändare.

 • Enkel kontrollpanel, avancerad statistik och marknadens bästa webbmail

  Webbaserad kontrollpanel för enkel administration

  Lägg till ny e-postanvändare, se hur mycket utrymme ni använder, administrera databaser, etc - med vår kontrollpanel som ni når via webben löser ni det mesta enkelt själva.

   

  Testa vår kontrollpanel här:

  Användarnamn: demo - Lösenord: demo

   

  Avancerad statistik för din hemsida

  Vill ni veta vad som händer på er hemsida? I alla våra webbhotellspaket ingår avancerad grafisk statisk på svenska utan extra kostnad. Ni kan t ex se hur många besökare ni har, vad besökarna tittar på, vilka sökmotorer besökarna kommer från, vilka sökord besökarna sökt på för att hitta er hemsida, osv. Ja, i princip all information finns tillgänglig i statistiken som ni når via webben.

   

  Testa vår avancerade statistik här:

  Användarnamn: demo - Lösenord: demo

   

  Webbmail - Läs din mail var du än befinner dig i världen!

  Vår webbmail hör till marknadens bästa. Självklart på svenska och fungerar ungefär som Hotmail och Gmail. Läs din mail var du än befinner dig i världen bara du har tillgång till en dator och internet.

   

  Testa vår webbmail här:

  Användarnamn: demo(at)demo.speedcom.se - Lösenord: demo

 •  
   

  Webbhotell Start

  Webbhotell Medium

  Webbhotell Max

  Utrymme
  10 GB 25 GB 50 GB
  Startavgift
  Ingen! Ingen! Ingen!
  Gratis domän
  1 st domän 2 st domäner 3 st domäner
  Domänpekning
  Obegränsat Obegränsat Obegränsat
  Trafik
  Fri Fri Fri
  Databas
  1 st MySQL 5 st MySQL 10 st MySQL
  Backup
  1 ggr/dygn 1 ggr/dygn 1 ggr/dygn
  E-post
  Obegränsat Obegränsat Obegränsat
  Telefonsupport
  Fri Fri Fri
  Google Adwords
  - 750 kr 750 kr
 • Vad händer efter din beställning?

  Start av tjänst

  Leveranstiden för våra webbhotellspaket är normalt 1 dag, dvs vi levererar tjänsten till dig inom 24 timmar från din beställning. Har du redan en webbhotellstjänst idag och vill att vi tar över den när den löper ut hos din nuvarande leverantör är det inga problem. Vi hjälper dig gärna att kontrollera när ditt nuvarande abonnemang löper ut.

  Alltid skriftligt avtal

  För att du som kund inte ska känna någon som helst tveksamhet använder vi oss alltid av skriftliga avtal. Gör du en beställning här på hemsidan kommer du att få ut ett skriftligt avtal som du ska skriva under och skicka tillbaka till oss. Detsamma gäller om du ringer oss och gör en beställning.

  Välkomstbrev och kontaktperson

  När du skrivit under och skickat in ditt avtal kommer du att få ut ett välkomstbrev med mer information. Ska du starta din tjänst direkt kommer du också att få ut kontouppgifter och övrig information. Din kontaktperson hos oss kommer också att höra av sig för att presentera sig samt gå igenom din beställning.

  Support

  Skulle det vara så att du behöver hjälp för att komma igång med din tjänst kan du alltid kontakta vår support på telefon eller e-post.

 • Byta till oss är busenkelt!

  Vi hjälper dig på vägen

  Med hjälp av vår tjänst Nykund kan du enkelt flytta över din befintliga hemsida till ditt nya konto hos oss. Nykund hjälper dig också att göra rätt inställningar för e-post och domännamn. Under hela processen kan du se status på flytt av hemsida och om pekning av ditt domännamn är klart. Allt för att göra det så enkelt som möjligt. Med 3st enkla steg är flytten klar!

 • Villkor för Webbhotell

  Bindningstid 12 månader

  Alla våra webbhotellspaket har en bindningstid på 12 månader. Självklart stänger vi inte ner din tjänst efter 12 månader utan den löper vidare tills dess att ni väljer att säga upp den. Våra webbhotellsabonnemang förnyas med 12 månader i taget.

  Uppsägningstid 3 månader

  Om du mot förmodan vill säga upp din tjänst ska du göra det 3 månader innan abonnemanget löper ut. Då avslutar vi ditt abonnemang och stänger ned din tjänst på slutdatum. Du får alltid en uppsägningsbekräftelse när du säger upp din tjänst så att du vet vilket datum vi stänger ned tjänsten.

  Hur går en uppsägning till?

  Det är mycket enkelt att säga upp ett abonnemang hos Speedcom. Kontakta vår kundtjänst så går de igenom allt med dig och skickar ut ett färdigt uppsägningsunderlag. Därefter är det bara att skriva under och maila eller skicka tillbaka det till oss. Vi bekräftar alltid din uppsägning via e-post.

  Våra allmänna villkor

Hitta oss på